„Alb-negrii” obțin o remiză în deplasare și evită retrogradarea: Crișul Chișineu Criș – Unirea Alba Iulia 1-1 (0-0)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a reușit să obțină o remiză salvatoare la Chișineu Criș, scor 1-1 (0-0) și evită retrogradarea de pe poziția a 12-a a Seriei a 4-a, ultima care asigură râmânerea în Liga a 3-a, o pozițe de-a dreptul rușinoasă pentru formația fanion a județului Alba.

Scorul a fost deschis de uniristul Al. Giurgiu (Min. 71) care a reușit să înscrie direct din lovitură liberă. Replica gazdelor a venit unsprezece minute mai târziu când Sabău a tras la poartă, Sporea a respins, Piț a sărit la cap cu portarul Unirii, mingea ajunge norocos la Modan, care trimite cu stângul, sec, sub transversală, din zproximativ 11 metri.

Formații oficiale: 

Crișul: Dagău – Sabău, Lazăr, Al. Pavel, Siminic – Piț, Gâlcă, Suslak, Ciornei – Matei, Bozian. Rezerve: Pașcalău – Ianc, Maghici, Modan, Clej, Lung.

Unirea: Sporea – Zsigmond, Potopea, Mardare, Mazilu – Al. Giurgiu, De Marco – Bîrdea, Selagea, Tat – Petrușe.  Rezerve: Williams – A. Matei, Roman, Haj, Domșa, Codrea.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.