„Alb-negrii” s-au impus în amicalul disputat lângă furnale: FC Hunedoara – Unirea Alba Iulia 2-4 (1-1)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a încheiat stagiul centralizat de pregătire, cu o partidă de verificare, în deplasare cu FC Hunedoara, câștigată de „alb-negrii” cu scorul de 4-2 (1-1).

O partidă spectaculoasă, cu răsturnări de situație, în care albaiulienii au condus cu 1-0, hunedorenii au întors scorul (2-1), dar vizitatorii s-au impus de justețe, în urma unor reușite extraordinare, semnate de I. Grozav (la primul gol de la revenirea în „Cetate”), Selagea și Al. Giurgiu (trei partide consecutive în care a înscris).

Golurile formației conduse de Adorian Himcinschi au fost marcate de I. Grozav (eurogol, șut de la 30 de metri), Selagea – dublă (deschis de I. Grozav, respectiv o lovitură liberă spectaculoasă), Al. Giurgiu (lovitură liberă, 3-1).

Unirea Alba Iulia (antrenor Adorian Himcinschi): Căt. Suciu – Apetri, Scrob, N. Rus, Matei – B. Ștef, I. Grozav, Selagea, Al. Giurgiu – S. Turuș, A. David; iar după pauză F. Morar, S. Fulea, Lasconi, Tat, M. Oprea, Onacă, Schiau, Apetri, Davidaș, Cr. Păcurar; Al. Man s-a pregătit separat, S. Iacșa – accidentat, n-a intrat Petric.

Uniriștii vor mai juca cu CSM Şcolar Reşiţa (miercuri, 16 august, deplasare, ora 18.00) şi un nou “amical” de lux, cu “U” Cluj, în 19 august, ultimul pe “Cetate” (ora 11.00).

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro