„Alb-negrii” se impun autoritar în cel de-al doilea derby „de Alba” al returului: Industria Galda – Unirea Alba Iulia 0-3 (0-1)

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia s-a impus, astăzi, în cel de-al doilea derby “de Alba” al returului, câștigând net la Galda de Jos, scor 3-0 (1-0). Este prima victorie a „alb-negrilor” din 2018 și întâiul succes al antrenorului Adrian Bicheși în eșalonul terț.

Uniriștii au dominat confruntarea, găldenii nereușind aproape deloc pe faza ofensivă, cu excepția ocaziilor lui D. Lupșan (75 și 82), Boancă (90+1), când scorul era 0-3!  În continuare gruparea din Cetatea Marii Uniri se simte perfect în disputele cu conjudețenele, rămânând invincibilă împotria echipelor din Alba. Dacă în precedentul joc intern Industria a câștigat cu noroc cu FC Avrig, acum elevii lui Paul Ciucă nu au contat, suferind o înfrângere drastică.

• Selagea, MVP-ul partidei

Vedeta partidei a fost căpitanul uniriștilor Ciprian Selagea ce și-a trecut în cont o dublă în minutele 22 și 66, dar și o pasă decisivă pentru juniorul Captiu (60), la primul gol în eșalonul al treilea.

La fel ca și în tur,  Industria a cunoscut întâia oară gustul insuccesului împotriva grupării din Cetatea Marii Uniri, care a făcut un joc excelent, speculând fiecare eroare a oponenților.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.