Alba Iulia se pregătește de sărbătoare. A început împodobirea cu steaguri tricolore

Îndosariat în: Actualitate |

alba-iulia-impodobita-cu-tricolorÎncepând de astăzi şi până vineri, Alba Iulia va fi împodobită cu steaguri tricolore. Mii de steaguri vor atârna pe stâlpii de iluminat de pe raza oraşului pentru a aduce aminte de evenimentul principal al istoriei României, care a avut loc la Alba Iulia şi totodată de realizarea unui deziderat al locuitorilor din Spațiul Carpato-Danubiano-Pontic, unirea Transilvaniei cu România.

Astăzi au fost amplasate primele steaguri cu România şi cu Uniunea Europeană, iar conform reprezentanţilor primăriei, mii de steaguri vor colora Oraşul Marii Uniri la a 95-a aniversare de la Marea Unire. Odată cu aderarea României la Uniunea Europeană tricolorul este însoţit de steagul european format dintr-un cerc de douăsprezece stele aurii pe un fundal albastru.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.