Alba Iulia va găzdui anul viitor olimpiada internațională de matematică

Îndosariat în: Actualitate |

universitatea-1-decembrie-1918-alba-iulia-conferinta-bnrEste afirmația făcută în cursul zilei de astăzi la Unirea FM de rectorul Universității 1 Decembrie 1918, Daniel Breaz.

La acest eveniment major , în opinia rectorului universității albaiuliene, sunt așteptați circa 1.000 de participanți, elevi și cadre didactice Daniel Breaz spune că Alba Iulia a fost ales ca oraș gazdă a acestei olimpiade internaționale, datorită credibilității de care se bucură Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia. Nu este pentru prima dată când municipiul nostru găzduiește o manifestare importantă în ale matematicii. Anul trecut, Alba Iulia a găzduit mitingul societății americane de matematică. Rectorul Universității din Alba Iulia, Daniel Breaz, spune că în prezent, universitatea are încheiate foarte multe colaborări internaționale, respectiv 200 de accorduri de parteneriat cu diverse instituții din toată lumea.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.