Albaiulian ”săltat” de jandarmi după ce a vrut să spargă ușa fostei concubine

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaSupărat pe faptul că fosta concubină nu-l primea în casă, un bărbat din Alba Iulia a vrut să-i forţeze acesteia uşa apartamentului. A fost oprit de jandarmi şi sancţionat contravenţional.

Printr-un apel la 112, un locatar al unui bloc situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia a solicitat ajutor deoarece duminică, 31 august, la ora 23.15 un necunoscut făcea gălăgie în scara blocului şi forţa uşa unui apartament.

Imediat, spre locul indicat, s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care l-a depistat pe vinovat –  L.P., de 46 de ani, din Alba Iulia. Acesta, aflat în stare avansată de ebrietate, urla, înjura şi bătea cu pumnii în uşa apartamentului unde, se pare, locuieşte fosta sa concubină. La vederea jandarmilor şi-a făcut apariţia şi femeia care le-a relatat că nu este prima dată când bărbatul recurge la astfel de manifestări. Până acum l-a lăsat de fiecare dată să intre în casă, pentru a nu se face de râs în faţa vecinilor, astfel că el şi-a făcut un obicei  în a provoca scandal în vederea obținerii accesului în locuinţă.

Extrem de nervos şi incoerent în vorbire bărbatul a refuzat orice colaborare cu echipajul de jandarmerie, drept pentru care a fost invitat la sediul Jandarmeriei Alba. Aici, în scurt timp, s-a calmat, şi-a recunoscut vinovăţia şi a conştientizat consecinţele faptei sale. Printre consecinţe se numără şi amenda contravenţională în valoare de 500 de lei cu care a fost sancţionat, care, poate, va constitui un motiv în plus pentru revizuirea comportamentului”, a spus Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.