Albaiulianul Mihai Răzvan Pandelea a fost trimis în judecată pentru uciderea Alinei Tănăsie

Îndosariat în: Actualitate |

razvan-mihai-pandeleaMihai Răzvan Pandelea, în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia, a fost trimis în judecată și acuzat de infracțiunea de omor, la aproape două luni după ce a comis crima. Pandelea a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe Alina Bianca Tănăsie, o tânără din Drobeta Turnu Severin care locuia în chirie în Alba Iulia, și a spus că regretă fapta.

Dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a fost înregistrat de Tribunalul Alba în 31 martie. În acest caz, Mihai Pandele a fost arestat preventiv aproape 60 de zile.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 2 pe 3 februarie 2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima Alina Bianca Tănăsie (în vârstă de 23 de ani), inculpatul Pandelea Mihai Răzvan i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, leziuni care au condus la decesul acesteia. Pandelea a fost supus și unei expertize psihiatrice.

Ulterior, inculpatul a sustras mai multe bunuri personale ale victimei, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu care a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

”Inculpatul a recunoscut modul în care a comis fapta de omor, a regretat, ne-a precizat că nu își poate explica comiterea acestei fapte, că nu a avut un motiv determinat, iar ulterior a însoțit organele judiciare și procurorul de caz pe raza municipiului Alba Iulia unde a arătat locurile în care a aruncat cele trei telefoane mobile, tableta și inclusiv portofelul cu buletinul victimei Tănăsie. Inculpatul a regretat fapta și își recunoaște vinovăția”, au susținut procurorii.

Alina Tănăsie a fost găsită fără suflare, a doua zi dimineața, prăbușită pe podeaua dormitorului.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.