Albaiulienii s-au iubit şi s-au distrat în stil românesc de Dragobete, la Alba Mall

Îndosariat în: Monden |

De Dragobete, la Alba Mall dragostea a plutit în aer. Complexul Comercial a găzduit duminică seara un eveniment cultural intitulat “Cu drag… de Dragobete”, organizat de Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba şi Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” Alba Iulia. Toţi îndrăgostiţii care au sărbătorit iubirea la Alba Mall au avut parte de momente de umor, dansuri romantice , concerte de muzică uşoară şi populară,  dar şi de un inedit concurs. 

Pe scena special amenajată în Piaţeta Centrală au urcat pe rând interpreţii locali Bianca Chiorean, Paul Tomuş, Andreea Cristea, Diana Selegean, Diana Vâtcă, Georgiana Petruse, Laura Todică, Andreea Ardeleanu şi Miruna Bianu, conduşi de doamna Marinela Popa de la Centrul de Cultură Augustin Bena. Aceştia au intepretat pentru tinerii prezenţi melodii de dragoste precum:  “Super Love” a lui Ştefan Bănică Jr., “Tu şi eu”-  Inna, “Jumătate” – Elena Gheorghe  sau “It’s a heartache” a lui Bonnie Taylor.

De asemenea, au urcat pe scenă cu un spectacol minunat de dansuri greceşti şi vals, elevii  Colegiului Militar “Mihai Viteazul”. Evoluţia scenică a continuat cu un moment de umor oferit de elevii clasei de actorie, condusă de Viorel Cioflică, precum şi cu dansuri populare ale formaţiei din localitatea Fărău, condusă de d-nul Vianu Bradea. În final, Maria Filimon şi Cătălin Haşa au cântat în stil dulce românesc, alături de Ansamblul Folcloric al judeţului Alba.

Tot în cadrul evenimentului, a avut loc un concurs intitulat sugestiv “Iubeşte Româneşte…în carul cu fân”, în cadrul căruia îndrăgostiţii albaiulieni au putut îmbrăca haine populare şi s-au putut fotografia într-un cadru tradiţional românesc, pregătit de organizatori. Cea mai reuşită fotografie a fost premiată de Alba Mall, cu un voucher în valoare de 100 de lei.


albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.