Alianţa PSD-UNPR-PC din Alba se declară mulţumită de rezultatele obținute la alegerile europarlamentare

Îndosariat în: Politică |

PSD-Alba-rezultate-alegeri-europarlamentare-mai-2014Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu s-a declarat mulţumit de rezultatul din judeţ al Alianţei PSD-UNPR-PC, la alegerile europarlamentare cumulând 27,53% din totalul voturilor valabil exprimate, cu 73 mai puţin decât partidul democrat-liberal.

Bugetul inferior faţă de celelalte partide alocat în campanie şi numărul mai mic de primari social-democraţi din judeţ au fost motivele pentru care  deputatul Dîrzu consideră că Alianţa nu a reuşit să obţină prima poziţie. Conform lui Dîrzu în judeţ sunt 43 de primari PDL, 24 PNL şi 10 primari PSD.

Preşedintele PC Nicolae Nariţa a spus că a fost o campanie „destul de grea” şi a dorit să mulţumească celor care au venit la vot. „Acest vot ne determină ca activitatea noastră să fie îndreptată către cetăţean. Prin votul nostru trimitem o echipa puternică în Parlamentul European şi asigur că PSD şi UNPR vor fi aceiaşi parteneri”, a spus preşedintele PC.

Preşedintele PSD Alba Iulia a vorbit mai cu seamă despre organizaţia la nivelul municipiului spunând că a obţinut „un rezultat istoric în ultimii 15 ani”. Acesta îşi doreşte ca PSD să câştige Primăria Albei Iulia, în următorii doi ani. „Am reuşit să batem PDL-ul şi am obţinut un rezultat care ne oferă mari speranţe, fiind o organizaţie din opoziţie, fără resurse, fără majoritate în Consiliul Judeţean sau Consiliul Local. Este meritul echipei, o echipă de oameni care a depus mult suflet, care într-adevăr şi-a dorit schimbare. Dorim să câştigăm primăria peste 2 ani de zile”, a spus Ovidiu Jidveian, care nu a uitat de „campania furibundă şi extrem de costisitoare” a PNL-ului, care a reuşit o „performanţă” în Alba Iulia, sub media judeţeană, semnal că albaiulienii „vor altceva”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.