Alte șase străzi aparținând Cartierului Micești din Alba Iulia vor fi modernizate

Îndosariat în: Administrație |

modernizare-strada-ion-lancranjan-alba-iuliaStrăzile Ponor, Cumpenei, Scărișoara, prelungire Valea Aurului, Vâlcele și un tronson înfundat din str. Zăvoi vor intra într-un proces de modernizare, în cadrul proiectului ”Modernizare drumuri localități aparținătoare municipiului Alba Iulia – cartier Micești”. Consilierii locali au dat, astăzi, ”undă verde” investiției care se va finanța din economiile realizate în execuția obiectivului.

”Lucrările de modernizare suplimentare din cartierul Micești se vor executa în condițiile contractate, respectându-se soluțiile tehnice aplicate n cadrul proiectului aprobat. În cadrul valorii de execuție aprobate (8.136.737 de lei fără TVA), lungimea totală a străzilor modernizate crește cu 1,161 km, iar durata de execuție se prelungește cu încă 6 luni”, a explicat directorul executiv Silvia Moldovan, de la Direcția Tehnică-Dezvoltare din subordinea primăriei.

Menționăm că, până la modificările aprobate luni, execuția obiectivului, care a început în anul 2013, avea ca termen de finalizare luna mai 2016.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.