Amenzi de aproape 38.000 de lei date de polițiști la Alba Iulia, în urma unei acțiuni cu efective merite organizate pe raza municipiului și a localităților aparținătoare

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 20 februarie 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total, 59 de poliţişti de ordine publică, rutieră, şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 150 de persoane şi verificate 34 de societăţi comerciale. S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 115 de autovehicule.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 3 infracțiuni şi 134 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 37.895 lei, din care 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 119 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.