Amenzi de peste 10.400 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni de prevenire a faptelor antisociale în Alba Iulia și localitățile limitrofe

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost legitimate peste 600 de persoane, au fost controlate 157 de autovehicule, 21 de unităţi de cazare şi 21 de obiective asigurate cu pază. Au fost aplicate 62 de  amenzi, în valoare de 10.485 lei.

Ieri, 26 aprilie 2017, între orele 06.00 – 22,00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Alba Iulia şi a localităţilor rurale arondate, la care au participat 35 de poliţişti ce au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 647 de persoane, au fost controlate 21 de unităţi de cazare precum şi 21 de obiective asigurate cu pază şi au fost controlate 157 de autovehicule. Au fost constatate 5 infracţiuni flagrante şi a fost reţinută o persoană cercetată pentru tâlhărie şi furturi din locuinţe.

Totodată, au fost constatate 62 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 10.485 lei, reţinute 3 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 40 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 18 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro