Amenzi de peste 15.000 de lei şi bunuri confiscate de aproape 7.000 lei în urma reziei efectuate ieri de poliție în Talciocul din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Duminică  24 martie, între orele 8.00-11,00,  Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat în talciocul săptămânal organizat în localitatea reședință de județ o acţiune ce a avut drept scop identificarea persoanelor care efectuează acte de comerţ fără respectarea prevederilor legale, întăririi climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea criminalităţii, şi combaterea ilegalităţilor la regimul rutier.

Potrivit IPJ Alba, “la acţiune au participat 41 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigare a fraudelor şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi care au constat un număr de 68 de abateri contravenţionale (11 la Legea 61/1991 privind ordinea publică, 18 la Legea 12 /1990 privind comerţul şi 39 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice).

Poliţiştii au aplicat amenzi în valoare de 15.950 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 6.735 lei (produse electronice, scule, biciclete, textile şi încălţăminte) pentru care comercianţii nu au putut prezenta documente legale de comercializare iar pentru unele din ele existând suspiciunea că provin din furt.

Bunurile confiscate au fost duse la sediu Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.”

Foto: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.