Amenzi de peste 21.500 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective mărite organizată în Alba Iulia și în localitățile rurale arondate

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 18 septembrie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiu şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale.

Au fost legitimate 148 de persoane, controlate 104 autovehicule și a fost constatată o infracţiune, în flagrant delict. Totodată, au fost identificate 9 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

În ceea ce privește faptele de natură contravențională, polițiștii au constatat 149 de astfel de abateri pe care le-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 21.590 lei, din care 16 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 125 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute două permise de conducere şi a fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.