Amenzi de peste 55.000 de lei aplicate de polițiști, în urma unei acțiuni cu efective mărite organizate la Alba Iulia și în localitățile aparținătoare

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 14 iunie 2018, între orele 07.00 – 11.00 și 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, atât pe raza municipiului cât şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 302 persoane şi verificate 23 de societăţi comerciale.

Totodată, au fost aplicate 188 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 55.310 lei, din care 27 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 155 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare şi au fost identificate 10 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

La acţiune, alături de poliţişti din Alba Iulia şi posturile de poliţie arondate, au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba şi jandarmi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.