Amenzi în valoarea de aproape 20.000 de lei, aplicate de Poliția Municipiului Alba Iulia, în urma unei acțiuni de asigurare a unui climat de ordine și siguranță civică

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite, ce a avut ca scop menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 164 de autovehicule şi 21 de societăţi comerciale şi au fost aplicate 90 de  amenzi, în valoare de 19.740 lei.

Ieri, 10 august 2017, între orele 08.00 – 13.00 şi 17.00 – 21.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Alba Iulia şi a localităţilor rurale arondate, la care au participat 33 de poliţişti ce au fost sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 116 persoane, au fost controlate 21 de societăţi comerciale şi 164 de autovehicule. Au fost identificate 4 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni şi au fost constatate 90 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 19.740 lei.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 70 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 20 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro