Angelica Mocan și-a dat demisia din PNL și din Consiliul Județean Alba

Îndosariat în: Politică |

Angelica-MocanAvocata Angelica Mocan și-a dat astăzi, 27 septembrie 2013, demisia din organizația județeană Alba a Pardidului Național Liberal, precum și din funcția de consilier județean.

Legat de această decizie neașteptată, senatorul Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, a declarat că nu are nimic de comentat, fiind vorba despre decizia personală a unei persoane, de care a luat act.

Întrebat dacă cunoaște motivele pentru care Angelica Mocan a luat decizia de a demisiona din funcția de membru de partid, preșdintele organizației PNL Alba a mărturisit că nu a avut nici un fel de discuție cu aceasta înainte să i-a decizia părăsirii bărcii liberale, însă a primit o “scrisoare lungă de tot în care aceasta  își exprima supărarea pe mai multe motive. Potrivit acestei scrisori, fosta liberală credea că ar fi putut face mai mult în cadrul partidului însă nu a fost sprijinită suficient în acest sens, motiv pentru care și-a dat demisia.

Teodor Atanasiu: Nu am nimic de comentat. Este un act unilateral, o decizie personală a unei persoane, am luat act de ea și cu asta basta!

Ce să comentez?

Orice pierdere în rânduriel partidului nu este de bun augur. Dacă dânsa a decis să demisioneze nu avem ce face decât să luăm act de acest fapt.”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.