Anna Lesko va concerta pe 14 iunie la centrul comercial Alba Mall din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Noaptea-Reducerilor-Alba-Mall-2014Sâmbătă, 14 iunie 2014, centrul comercial Alba Mall invită albaiulienii la cea mai lungă Noapte a Reducerilor de vară. Insomniacii pasionaţi de shopping vor fi răfăţaţi cu oferte de nerefuzat la toate magazinele lor preferate. În plus, toţi cei care vor veni la cumpărături, vor primi  un mega bonus – un show marca Anna Lesko.

Albaiulienii sunt invitaţi să-şi ascundă pernele şi să uite de somn pe 14 iunie! Fără noapte bună, fără vise plăcute! Alba Mall trage de timp în sus şi de preţuri în jos, toată seara! Până la miezul nopţii, preţurile devin mai mici decât ai visat.

Pe 14 iunie e CEA MAI LUNGĂ NOAPTE A REDUCERILOR DE VARĂ!

De la 7 seara până la miezul nopţii, albaiulienii au micro-preţuri pentru mega-branduri. Toate produsele pe care ţi le-ai dorit la preţuri mai mici decât ţi-ai fi închipuit. Şi bonus, un show adevărat, un concert super-hot şi efervescent cu ANNA LESKO, de la 8 seara!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.