Antrenorul CSU Alba Iulia, Miroslav Popov a primit interdicţie a intra pe teritoriul României timp de 6 luni

Îndosariat în: Sport |

popov-antrenor-baschet-csu-alba-iuliaO veste cât se poate de proastă pentru echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia… Conform site-ului de specialitate totalbaschet.ro antrenorul principal al echipei din Cetatea Marii Uniri a primit o interdicţie de a intra pe teritoriul României timp de 6 luni, ceea ce ar însemna ca tehnicianul sârb să fie departe de echipă în turul campionatului.

• Bogdan Duma: “Nu ştiu nimic despre acest subiect”

Preşedintele formaţiei de baschet din Alba Iulia, Bogdan Duma a făcut următoarea precizare: “Nu am fost informat de nimeni în legătură cu această problemă. Normal era să ştiu de la vamă sau de la serviciul de imigrări despre aceast lucru, dar din punctul meu de vedere totul este în regulă şi nu ştiu de unde a apărut această ştire”.

Având probleme cu actele, antrenorul Miroslav Popov nu va putea să ajungă lângă echipă timp de 6 luni. Problemele au apărut de anul trecut, la începutul lunii decembrie, în deplasarea din CEWL de la Viena. Atunci, atât Miroslav Popov cât şi jucătoarele americance aveau vizele paşapoartelor expirate întâmpinând probleme mari la intrarea în ţară.

• Oficiali CSU Alba Iulia: “Popov va fi prezent la reunire”

Surse oficiale din cadrul clubului universitar susţin că “interdicţia lui Mirolsav Popov este de domeniul trecutului, totul s-a rezolvat urmând să se prezinte la antrenamente echipei”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.