Antrenorul Mihai Manea a condus în această seară primul antrenament la Performanța Ighiu

Îndosariat în: Sport |

Salvată de la dispariţie datorită implicării finanţatorului Armando Popescu, Performanţa Ighiu a avut în această seară reunirea efectivului, sub comanda cuplului de antrenori Mihai Manea şi Raul Oargă.

Timpul ne presează, trebuie să căutăm juniori și să omogenizăm echipa„, a precizat Mihai Manea, la primul antrenament al anului fiind prezent și Armando Popescu, noul susținător al divizionarei terțe.

Cea mai întârziată divizionară terță din județ a avut 14 jucători la prima ședință de pregătire, ce debutat după o sedință scurtă ținută în vestiar. Au absentat motivat Cornea (plecat la Cetate Deva), G. Toma și Buda – din efectivul vechi al Perforrmanței, alături de Coltor, M. Cristea și Trifa (foști la Șurianu Sebeș). „Este o provocare să antrenez în Liga a 3-a. Fiecare antrenor îți dorește să facă pasul mai sus și sper să fie unul de bun augur„, a precizat tânărul antrenor albaiulian, ce a avt și două nume noi la reunire: D. Mărgienan (Inter Ciugud) și Cr. Păcurar (Unirea Alba Iulia).

• Cornea, plecat la CNS Cetate Deva!

Alte probleem sunt legate de decizia FRF în cazul Keita, dar și găsirea unui antrenor cu calificarea necesară pentru a sta pe banca tehnică, după ce Vasile Ursu a lăsat să se înțeleagă că nu va accepta o asemenea postură.

La o săptămână distanță după reunirea de la Șurianu Sebeș, antrenorul Mihai Manea a avut parte de o nouă reunire, la o altă echipă, într-o altă locație dar cu la fel de multe probleme. Dacă în „Arini” este în suspans partea financiară, acum principalul adversar este timpul care presează, atât în plan fotbalistic, cât și organizatoric. „Este o revenire la Performanța după ceva vreme. Ne așteaptă zile încărcate, încercăm să ne pregătim cât mai bine. Sunt mulțumit de lotul de jucători, pe majoritatea îi cunosc”, a mai menționat Mihai Manea.

Performana încearcă să găsească un adversar pentru o partidă de verificare, duminică, 5 februarie.

Lotul prezent: Bănică, Dr. Pop, Potopea, Iclănzan, P. Muntean, Cl. Oara, I. Grozav, Oniche (Șurianu Sebeș), Ov. Turuș, Fetița, Circov și S. Turuș (Performanța Ighiu), D. Mărginean și Cr. Păcurar.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro