Aproape 3.000 de articole pirotehnice comercializate ilegal confiscate de polițiști dintr-o piață din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Aproape 3.000 de articole cu conţinut pirotehnic au fost confiscate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, în urma unor controale făcută într-o piaţă din municipiul Alba Iulia. Poliţiştii au depistat 6 persoane ce ofereau spre vânzare, fără drept, astfel de articole.    

În zilele de 27 și 28 decembrie a.c., poliţiştii  Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba au desfăşurat mai multe controale în zona uni pieţe din municipiul Alba Iulia, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor legate de comercializarea articolelor cu conținut pirotehnic.

Cu ocazia acestor controale, au fot depistaţi 6 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, toţi din Alba Iulia, ce ofereau spre vânzare, articole pirotehnice din categoria F2 (artificii şi petarde). Faţă de aceştia, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Poliţiştii au găsit şi confiscat 2.972 de astfel de articole, ce erau depozitate, temporar, de către cei 6 bărbaţi, în diferite locuri greu accesabile (pe acoperișul postului de transformare a curentului electric, în tomberoane, sub aparatele exterioare de aer condiționat, ale unor societăţi comerciale din piaţă).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.