Aproximativ 300 de persoane au asistat la concertul celor de la Zdob și Zdub desfășurat aseară la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

zdop-si-zdup-concert-alba-iuliaConcertul trupei de rock alternativ Zdob și Zdub a reprezentat o dilemă pentru mulți albaiulieni și turiști veniți în Piața Cetății, în această seară, cu ocazia celei de-a III-a ediții a Festivalului Dilema Veche.   

Deși s-au aflat la concertul unei formații de rock alternativ, mare parte a celor prezenți s-au manifestat ca și cum s-ar fi uitat la teatru sau la film. Și nu spunem că acest lucru ar fi ceva greșit, însă ne este mai rar dat să vedem, ceea ce ne face să credem că au luat prea în serios numele festivalului, sau speech-ul lui Mircea Cărtărescu i-a pus prea mult pe gânduri. E drept, au fost și o mică parte, cei aflați în fața scenei și în lateral, care au gustat muzica și pentru care trupa din Republica Moldova a făcut senzație.

Probabil vă veți întreba ce au căutat acele scaune de plastic dacă ne-am aflat la concertul unei trupe de rock. Răspunsul este unul simplu; de la ora 21.00, pe aceeași scenă a avut loc un spectacol de orchestră, unde, cu siguranță, prezența lor era mult mai oportună.

La concert au participat sute de persoane.

Formația Zdob și Zdub se poate mândri cu participarea la mai multe concursuri și festivaluri, în peste 20 de țări europene.

Festivalul Dilema Veche continuă sâmbătă cu expoziții, ateliere pentru copii, defilări, dezbateri, lecturi, proiecții film și un alt concert în Piața Cetății.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.