Aproximativ 300 de persoane au participat astăzi la Deva la un miting de susținere pentru Traian Berbeceanu

Îndosariat în: Actualitate |

manifestatie-sustinere-traian-berbeceanu-devaCirca 300 de persoane au răspuns apelului lansat de pe pagina de facebook “Respect, Traian Berbeceanu!”, de a veni în această după-amiază, în fața sediului DIICOT Deva, pentru a transmite un mesaj de susținere pentru Traian Berbecenu, comisarul șef al BCCO Alba Iulia, aflat de joi în arest.

La manifestația spontană nu au participat colegii polițistului căroara le-a fost strict interzisă prezența la eveniment.

Câțiva dintre participanți au scos pancarte inscripţionate cu mesaje de încurajare și susținere pentru Traian Berbeceanu, pe care îl consideră o victimă a sistemului corupt.

“Traian Berbeceanu = integritate, onestitate, linişte”, “Respect Traian Berbeceanu”, “Eliberaţi-ne comisarul”, “Traian Berbeceanu nu este un pericol pentru ordinea publică”, “Vrem probe, nu vorbe”, “Vrem respect, nu dispreţ” sau “Respect Traian Berbeceanu sunt mesajele arborate de cetățenii adunați în centrul Devei.

La protestul spontan a participat și șeful sindicatului polițiștilor din Hunedoara, care a declarat reprezentaților presei că îl vor susține pe colegul lor Traian Berbeceanu, care este un om onest.

O astfel de manifestatie, de sustinere in strada a unui polițist de elita arestat pentru suspiciuni de coruptie, este fara precedent in Romania. Oamenii care îl cunosc precum și colegii lui susțin ca, intr-o comunitate mică, se știe daca un om este onest sau nu. Iar pe comisarul Traian Berbeceacu îl consideră a fi un polițist model.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.