Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia şi Asociaţia Filantropia au organizat marţi 9 iulie, evenimentul aniversar „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui”

Îndosariat în: Actualitate |

Filantropia–împreună-în-sprijinul-aproapeluiEvenimentul a cuprins un spectacol artistic, o expoziţie de prezentare a serviciilor sociale şi o întâlnire festivă cu toţi colaboratorii, partenerii şi reprezentanţii autorităţilor publice.

Manifestarea a debutat la ora 10.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia cu spectacolul „Vis de copil”, la care au participat peste 500 de copii din aşezămintele sociale din Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei, care au încercat să încânte prin calităţile lor artistice. De la ora 12.00, la Restaurantul „Mercur” din Alba Iulia au fost prezentate în cadrul unei expoziţii cele 88 de servicii sociale, care formează reţeaua de asistenţă socială a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Expoziţia a fost urmată de la ora 13.00 de întâlnirea festivă „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui”. La întâlnire au participat colaboratorii, partenerii şi reprezentanţii autorităţilor publice implicate în susţinerea misiunii sociale a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei.

Evenimentul aniversar „Filantropia – împreună, în sprijinul aproapelui” a încheiat campania Zilele Filantropiei”, derulată de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia şi Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în perioada 10 iunie – 10 iulie 2013. Campania a presupus organizarea unor acţiuni în toate aşezămintele sociale din reţeaua Bisericii Ortodoxe Române din judeţele Alba şi Mureş. În această perioadă au avut loc acţiuni şi evenimente în casele de tip familial, centrele de zi şi cele educaţionale care oferă servicii pentru copii, în căminele pentru vârstnici, în centrele de consiliere dar şi în celelalte aşezăminte sociale. „Zilele Filantropiei” au presupus totodată deschiderea tuturor acestor centre sociale către cei care au dorit să le viziteze, să afle despre activitate socială derulată în cadrul acestora sau să le ofere ajutor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.