Armando Popescu, finanțator Performanța Ighiu: „Sper ca fotbalul să se joace pe teren și nu la comisii”

Îndosariat în: Sport |

Decizia CNSL care a stabilit lipsa de valabilitate a legitimării jucătorului Souleymane Keita la Performanţa Ighiu, loveşte din plin planurile formaţiei din Alba care nu ştie în acest moment cu câte puncte va începe returul de campionat.

Aşteptăm motivarea, iar apoi stabilim dacă facem recurs. Un lucru este sigur, aşteptăm ca în această speţă să se hotărască cât mai repede şi foarte clar, să nu ajungem în aprilie, în plin retur şi să nu ştim în ce situaţie ne aflăm„, a precizat Armando Popescu, finanţatorul Performanţei Ighiu. „Vom vedea decizia finală, eu ca antrenor nu am altceva de făcut decât să muncesc în continuare. Sper însă să nu începem cu zero puncte, ar fi o misiune delicată„, a comentat antrenorul Mihai Manea.

• Armando Popescu: „Sper ca fotbalul să se joace pe teren și nu la comisii”

Armando Popescu susţine că viitorul echipei depinde de mare măsură de decizia FRF în cazul Keita. „Trebuie să ştim sancţiunea de care suntem pasibili, pentru că una este să pierzi trei puncte şi alta dacă începi returul de la zero, iar adversarele au luat puncte nemuncite.  Sper ca fotbalul să nu se joace la comisii, iar dacă hotărârea este să rămânem fără toate punctele, atunci trebuie să luăm o decizie fermă, împreună cu jucătorii şi antrenorii, să ştim la ce ne înhămăm şi ce şanse avem într-o asemenea conjunctură”, a mai spus Armando Popescu.

În plin proces de reorganizare divizionara terţă trebuie să aştepte hotărârea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, pentru a afla zestrea de la care porneşte în primăvară: 15 puncte, 0 puncte sau… 18! Speţa este extrem de încurcată, iar dacă Naţional Sebiş ar avea în acest moment cu câştigarea jocului la „masa verde” 5 puncte avans, în plus ierarhia ar fi total bulversată, cu gruparea arădenaă scăpată aproape în câşigătoare şi Performanţa Ighiu în postura de „lanternă roşie”, plecând de la zero.

Cert este că Naţional Sebiş a făcut contestaţie la finalul jocului direct şi va avea câştig de cauză, dar şi celelalte competitoare râvnesc la puncte cucerite la comisii. Iniţial s-a vorbit în acest caz despre lipsa documentelor pentru drepul de muncă, dar în cauză este de fapt neglijenţa clubului în momentul legitimării lui Keita la AJF Alba, întrucât senegalezul nu avea documentul oficial de la FRF prin care şi-a încheiat contractul cu Naţional Sebiş.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro