AS Unit Alba Iulia a pierdut amicalul disputat astăzi în compania Nitramoniei Făgăraș cu scorul de 20-32

Îndosariat în: Sport |

handbal-as-unit-alba-iulia-nitramonia-fagarasNou înfiinţata AS Unit Alba Iulia a pierdut astăzi, de la ora 13.00 primul meci amical împotriva formaţiei Nitramonia Făgăraş cu scorul 32-20, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Echipa antrenată de Sorin Macarie şi Vasile Petric vrea să se înscrie în Divizia B, al treilea eşalon competiţional, fiind a doua grupare din judeţ, de handbal masculin, seniori, după Voinţa Savini Due Sebeş, echipă care promovat în Diviza A.

Antrenorul Sorin Macarie a fost mulţumit de primul meci al elevilor săi chiar dacă a pierdut, iar Făgăraşul a venit fără o parte din titulari „Este o perioadă de pregătire, am fost mulţumit de acest prim joc. Trebuie să ţinem cont de faptul că facem doar 2-3 antrenamente pe săptămână. Vom mai avea săptămâna viitoare un joc, probabil în deplasare, iar obiectivul este promovarea în Divizia A”, a declarat la sfârşitul meciului, Sorin Macarie, antrenorul echipei albaiuliene.

La acest meci au jucat: Cosmin Opruţa, Mihai Munteanu, Răzvan Munteanu – portari; Cristian Drâmbărean, Alin Monorean, Daniel Opriţa, Claudiu Farcaş, Cosmin Potinteu, Robert Theis, Adrian Mareş, Florin Bad, Alexandru Chiriţă, Marius Nistor şi Alexandru Filip, Alexandru Voina. Fotbalistul Mircea Oprea a fost marea absenţă a acestui meci.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.