Aseară trupa Vunk a oferit un concert în Piața Cetății în încheierea mănifestărilor organizate de Avon Cosmetics la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

caravana-avon-concert-vunk-la-alba-iuliaAvon Cosmetics România a organizat ieri la Alba Iulia, în Piaţa Cetăţii evenimentul social „Implică-te pentru ea. Află ce e bine”, parte din Campania Sănătatea Sânilor. Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi de Avon au acordat  asistenţă tuturor persoanelor care au dorit să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la  sân.

Seara s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare, trupa Vunk a susţinut un concert extraordinar dedicat sănătăţii şi frumuseţii femeilor din România. Concertul formaţiei Vunk a început la ora 19.00 când nu era prea multă lume în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia, dar cu toate acestea cei trei membri ai trupei au încins atmosfera şi i-au încălzit pe spectatori, deşi toamna şi-a intrat în drepturi. La concert au fost prezenţi aproximativ 100 de fani ai formaţiei care i-a „înnebunit” cu celebra piesă din această vară „Aşa, şi?”

Campania pentru Sănătatea Sânilor, iniţiată în 2002, a reuşit, până în prezent, să educe, să  informeze în privinţa diagnosticării precoce a cancerului la sân şi să facă conştiente de gravitatea  bolii peste 80% dintre femeile care trăiesc în România. Ca parte a aceleaşi campanii, Avon a donat la începutul lunii septembrie a anului în curs, un ecograf în valoare de aproximativ 120 000$ către secţia de oncologie a Spitalului Judeţean Alba.

Evenimentul social “Implică-te pentru ea. Află că e bine” de la Alba Iulia face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare  precoce a cancerului la sân şi  este organizat de AVON Cosmetics  România,  în colaborare cu Asociaţia Sport pentru Viaţă.  Partenerul evenimentului: Primăria Municipiului Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.