Așezământul „Sfântul Andrei” din Alba Iulia a sărbătorit un deceniu de existență

Îndosariat în: Actualitate |

Bucuria a fost marcată printr-un moment artistic, de muzică tradițională reprezentat de un grup de elevi ai Liceului de Artă ‟Regina Maria‟  din Alba Iulia, coordonat de prof. drd. Teodora Zărnescu-Craiu, împreună cu prof. de canto-popular Șandru-Șeboș Marinela și Popa Ionela, iar coordonatori instrumentiști  profesori Gheorghe Burz și Pleșa Răzvan, responsabil cu sonorizarea fiind Avram Dan.

”Le mulțumim pentru momentul muzical special pe care l-au oferit vârstnicilor și angajaților așezământului. Cu toții ne-am bucurat de un moment dulce, iar la final părintele Mihai  Țârău le-a dăruit invitaților noștri o icoană cu Sfântul Andrei, ocrotitorul așezământului”, se arată într-un comunicat de presă trimis de așezământul ”Sfântul Andrei” din Alba Iulia.

”De asemenea, dorim să mulțumim  pe această cale și foștilor angajați, actualilor angajați, iar beneficiarilor și aparținătorilor le mulțumim pentru că au apelat la serviciile noastre”, mai scrie sursa citată.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.