Astăzi, 8 martie 2018, polițiștii din Alba Iulia le-au oferit flori șoferițelor oprite în trafic

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia le-au oferit flori doamnelor şi domnișoarelor pe care le-au oprit astăzi în trafic, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, recomandându-le totodată, să conducă prudent, să poarte centura de siguranță și să respecte limitele de viteză.

Două echipaje de poliție au oprit, joi, la Alba Iulia, aproape 100 de șoferițe, cărora le-au oferit garoafe, le-au urat ”la mulți ani” și le-au spus să conducă prudent.

”Cu ocazia zilei de 8 martie, Poliția Rutieră Alba transmite tuturor conducătoarelor auto, la mulți ani, multă sănătate, cu recomandarea de a conduce prudent și de a respecta normele rutiere. Doamnele și domnișoarele care au fost oprite au reacționat neașteptat de bine și au fost surprinse plăcut de acest mesaj pe care l-am transmis. Astăzi, ele au fost <amendate> cu câte o floare în semn de recunoștință și prețuire”, a declarat subinspector Horea Hendrea din cadrul serviciului rutier Alba.

Poliţiştii le-au recomandat şoferiţelor să respecte limitele de viteză, să poarte centura de siguranţă, iar celor care au copii, să aibă scaune omologate.

O parte dintre șoferițe s-au speriat când au fost oprite și, la cererea polițiștilor, au prezentat documentele, iar apoi au primit câte o floare.

Alte doamne și domnișoare și-au dat seama că este o acțiune a poliției cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.