Astăzi, 9 decembrie 2016, de la ora 19.00: concert de excepţie al Cvartetului „Augustin Bena” Alba

Îndosariat în: Actualitate |

Iubitorii muzicii clasice sunt invitaţi vineri, 9 decembrie 2016, la un nou concert de excepţie al Cvartetului „Augustin Bena” Alba. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00 la Teatrul de Păpuşi „ Prichindel” din Alba Iulia, iar INTRAREA VA FI LIBERĂ.

„Între două lumi” aduce în fiecare an în faţa publicului albaiulian un eveniment în care artele se îmbina între ele, iar artişti din diferite domenii au prilejul sa dialogheze folosind frumosul pentru a crea o ambianţă, un spectacol complex şi deosebit. În acest an, în cadrul celei de-a şaptea ediţii, Cvartetul „Augustin Bena” are plăcerea de a vă invita la concert supranumit „O călătorie muzicală prin istorie”.  În concert se vor regăsi piesele celor mai mari compozitori din anii 1700 până în zilele noastre. Dintre aceştia îi putem aminti pe Antonio Vivaldi, Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Luigi Boccherini, Frantz Schubert, Johannes Brahms, George Enesu, Piotr Ilici Ceaikovsky, Astor Piazzolla, Dave Brubeck etc. Va fi o serată muzicală în costume baroc, care îşi propune să creeze atmosfera unei seri la castel unde publicul va avea ocazia sa călătorească muzical în timp de-a lungul a trei secole de creaţie artistică. Momentul va fi prezentat intr-un mod inedit de către Ioana Raica şi Robert Gavrilaş.

Cvartetul „Augustin Bena” îi are in componenţă pe Dan Liviu Cernat – vioara I, Mădălin Danciu – vioara a II-a, Mădălina Gherman Neag – violă şi Cătălina Craiu – violoncel.

Eveniment este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultura „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia.

Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba
Strada Morii nr. 8 – Alba Iulia      Telefon: 0258/ 813076

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro