Astăzi a fost inaugurat heliportul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

heliportul-spitalului-din-alba-iuliaÎn prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, astăzi începând cu ora 12.00, a fost inaugurat aeroportul pentru uzul elicopterelor medicale, în curtea Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Părintele care a ţinut slujba dinaintea inaugurării s-a rugat pentru toţi pacienţii cât şi pentru piloţii şi medicii care vor fi nevoiţi să lucreze pentru salvarea vieţilor omeneşti.  

Heliportul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia este necesar pentru aterizarea şi decolarea elicopterelor medicale şi pentru obținerea unui punctaj cât mai mare la certificarea ISO pentru spitalul din Alba Iulia. Mai în glumă, mai în serios, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel a declarat că se bucură de realizarea acestui obiectiv, dar speră ca heliportul să nu fie utilizat. Acesta şi-a arătat nemulţumirea faţă de mentalitatea, atitudinea şi comportamentul medicilor din spital, lucru semnalat şi de managerul instituţiei, Nicoleta Coşarcă.

Pentru realizarea acestui proiect Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a încheiat un parteneriat cu Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care a asigurat terenul pentru acest obiectiv. Consiliul Judeţean Alba a investit suma de 192. 918 lei.

La eveniment au participat preşedintele CJ, Ion Dumitrel, vicepreşedintele CJ, Alin Cucui, managerul spitalului, Nicoleta Coşarcă, Directorul DSP Alba, Horea Timiş, şeful UPU, Aurel Crişan precum şi alte cadre medicale şi militare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.