Astăzi a fost inaugurat oficial Cinematograful 3D din Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

cinema-3d-inaugurareReprezentanţi ai administraţiei locale, oameni de afaceri şi cinefili au fost prezenţi astăzi, de la ora 19.00 la Alba Mall pentru a vedea filmul „The other women”, prima proiecţie din cinematograful 3D. În foayer, invitaţii au fost aşteptaţi aşa cum se cuvine cu şampanie, popcorn, vin, prăjituri şi o ambianţă care te trimite într-o lume fantastică. 

Drept este că Alba Iulia a avut mare nevoie de acest cinema, şi de acest lucru ne putem convinge dacă ne punem întrebarea „când am văzut ultima dată un film în oraş?”. Administratorii 3D-ului au fost felicitaţi şi de primarul Mircea Hava pentru investiţia făcută, acesta arătându-se „mândru” că trăieşte alături de ei.

Cinematograful din Alba Mall dispune de două săli multifuncţionale 2 şi 3D amenajate la cele mai înalte standarde fiecare cu câte 110 locuri confortabile şi viu colorate. “Trecerea” cinefililor din lumea reală în cea a filmelor de box-ofiice se face încă de la intrare, din foayer. Holul şi spaţiul de acces în sălile de proiecţie sunt amenajate ca un veritabil platou de filmare.

Reprezentanţii noului cinematograf  au publicat programul filmelor care vor rula  în  zilele următoare, iar  primul film ce va putea fi vizionat este “Rio 2″, 3D.  Preţul biletelor este cuprins între 14  şi 20 de lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori (elev, student, pensionar, copii sub 10 ani). De luni până joi, la categoria 2D, un bilet va costa 17 lei , iar la categoria 3D – 19 lei. De vineri până duminică acestea vor fi mai scumpe cu un leu, respectiv 18 lei la 2 D şi 20 de lei la 3D. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţurile de luni până joi vor fi la categoria 2 D – 14 lei iar la 3 D – 16 lei, iar în weekend  16 respectiv 18 lei. Copii sub 10 ani vor plăti pentru un bilet 14 lei la categoria 2D şi 15 lei la 3 D, atât în timpul săptămânii cât şi în weekend.

SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ, 17 -18 Mai

ora 11.30 – Rio 2 , 3 D
13: 40 – Selfie
15.10 – Neighbors
16.10 – Godzilla 3 D
17.20 – Selfie
18.50  – The Amazing Spider-Man 2, 3 D
19.50 – The Other Woman
21.50 – Godzilla 3D
22.10 – Neighbors

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.