Astăzi, de Ziua Protecţiei Civile din România, specialiști din cadrul ISU au fost avansați în grad sau au primit medalii de merit

Îndosariat în: Actualitate |

Cu prilejul zilei de 28 februarie – Ziua Protecţiei Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba – Detaşamentul de pompieri Alba Iulia s-au desfăşurat activităţi cu accent pe prezentarea tehnicii specifice protecţiei civile (în domeniile pirotehnic, N.B.C.R., adăpostire, evacuare, etc.), un ceremonial militar şi “Ziua Porţilor Deschise”.

La această activitate au fost prezente numeroase oficialităţi locale și județene– subprefectul Cornel Murg, preşedintele Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba – Florin Roman, adjunctul IPJ Alba Laurențiu Crișan, primarul Aiudului Horațiu Josan, primarul din Sebeș Alexandru Dăncilă, cadre ale inspectoratului şi elevi de la şcolile din municipiul Alba Iulia cărora, le-a fost prezentată tehnica din domeniul protecţiei civile.

Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, a fost înaintat înainte de termen: 

–   în grad de colonel – lt.col. Vintilă Nelu;

Prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, a fost înaintat înainte de termen:

–    în gradul de plutonier adjutant –plt.maj. Buta Daniel.

–   a fost înaintat în mod excepţional în gradul de plutonier major  plt. Boca Ioan;

Prin Ordin al Inspectorului General al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au fost oferite diplome de excelenţă pentru trei cadre militare ale ISU Alba, astfel:

–   Colonel Pintea Felix;

–   Maior Guia Adrian;

–   Plt. Zinca Florin.

Cu această ocazie au fost acordate diplome aniversare instituţilor din judeţ, cadrelor militare în rezervă şi inspectorilor de protecţie civilă de la primăriile din judeţ.

Totodată, pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională, i s-a conferit Medalia „Bărbăţie şi Credinţă”, primului adjunct al ISU Alba colonel Cornel Oprişa.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.