Astăzi la Alba Mall a avut loc un concert extraordinar de colinde și s-au oferit cadouri pentru 1.000 de copii din familii nevoiaşe

Îndosariat în: Actualitate |

din-dragoste-pentru-toti-copiii-21-12-2013Astăzi, la Alba Mall, a avut loc evenimentul „Din dragoste pentru toţi copiii”, dedicat elevilor din clasele I-VIII. Gheorghe Feneşer, prefectul judeţului Alba a vrut să fie sigur că Moş Crăciun va veni la toţi copiii şi a pregătit o seară specială, în care 1000 de copii au primit cadouri şi au ascultat un concert de colinde susţinut de ansamblurile folclorice de la Jidvei şi Săsciori.  

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul sponsorilor SC Elit SRL, SC Jidvei SRL, Primăria Săsciori şi Asociaţia Pakiv România. De precizat este faptul că, prin grija Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, copiii care nu domiciliază în Alba Iulia vor primi pachetele la ei acasă.

„Ideea unui eveniment, organizat pentru copiii la care Moş Crăciun nu prea are cum să ajungă, din cauza faptului că familiile din care fac parte au venituri mici, mi-a venit în această toamnă, când am avut o întâlnire cu reprezentanţii IŞJ Alba. Am aflat atunci că, în judeţul Alba, sunt sute de elevi care provin din familii cu venituri de până la 80 lei/lună şi am decis că trebuie să fac ceva pentru ei. Ceea ce pregătim noi pentru sâmbătă, la Alba Mall, este un gest făcut din inimă prin care încercăm să le arătăm acestor copilaşi că ne gândim la ei. Evenimentul nostru nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor cărora le mulţumesc pe această cale, iar în organizarea lui am pus suflet, grijă şi atenţie, pentru că ce cărora li se adresează le merită cu prisosinţă”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.