Astăzi se deschide patinoarul din parcarea Centrului comercial Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

patinoar-la-alba-mallÎncepând de astăzi, 4 decembrie 2013, albaiulienii iubitori ai sportului cu patine au la dispoziţie luciul de gheaţă al noului patinoar amenajat în faţa Centrului comercial Alba Mall. Deşi, iniţial, deschiderea patinoarului s-a anunţat pe 1 decembrie, vremea de afară nu a permis celor care se ocupă de amenajarea acestuia să îngheţe suprafaţa patinoarului, astfel deschiderea s-a amânat pentru mâine.

Taxa de intrare la patinoar este de 15 lei, patinele fiind incluse în preţ, iar programul de funcţionare al acestuia este în timpul săptămânii,  între orele 12.00 – 22.00, iar sâmbătă şi duminica, între orele 10.00 – 23.00.  De asemenea, odată cu deschiderea patinoarului, administraţia mall-ului a pregătit şi o zonă de recreere cu agenţi economici care comercializează produse de iarnă, în care iubitorii sportului cu patine pot petrece timp de calitate. Atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă va fi întreţinută de colindele ce vor răsuna până de Crăciun, şi chiar şi după.

Patinoarul se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi şi va fi deschis până la sfârşitul lunii februarie, sau până când vremea va fi favorabilă.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.