Astăzi va fi inaugurată oficial pista de biciclete care traversează Dealul Mamut din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

pista-de-biciclisti-dealul-mamut-alba-iuliaDeși lucrările au fost terminate încă de la sfârșitul lunii iulie, iar iubitorii sportului pe două roți se bucură de pista de biciclete care traversează Dealul Mamut, de mai bine de un an, astăzi, de la ora 13.00, în prezența oficialităților locale va avea loc inaugurarea.

Pista face legătura dintre două localități ale municipiului Alba Iulia, Micești și Pâclișa, are două componente, o alee pietonală lată de doi metri și o pista de 3 metri, cu două benzi, delimitate prin linii de marcaj.

Obiectivul are 5,441 kilometri și este dotată cu puncte de popas, locuri de odihnă, rastele de biciclete și spații amenajate cu ansambluri de joacă pentru copii. În zonele periculoase traseul este dotat cu parapeți, și cu semne de circulație, la fel ca orice drum public.

Amenajarea pistei de bicicliști și a spațiilor de recreere de pe Dealul Mamut s-au realizat în cadrul aceluiași proiect prin care s-a amenajat Parcul Dendrologic ”Dr. Ioan Vlad”, parc care a fost deschis la 1 mai 2014. Valoarea totală a proiectului este de 11.398.022 lei.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.