Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean sunt Miss și Mister Boboc 2017 ai Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Astăzi, la restaurantul „Mercur Magic” s-a desfășurat Balul Bobocilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” din Alba Iulia. 

Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, în vreme ce premiile de Popularitate au ajuns anul acesta la Emanuela Cotoară și Alex Lazăr.

Restaurantul „Mercur Magic”, a fost luat cu asalt joi, 9 noiembrie 2017, de către elevii Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ştefan” care, începând cu ora 17.00, au pus în scenă spectacolul de Miss și Mister Boboc 2017.

În bătălia pentru aceste titluri s-au înscris șase perechi care au avut de parcurs cinci probe: de cultură generală, prezentare, talent, dicție și o probă surpriză iar între acestea publicul va avea ocazia să asiste la momente muzicale și de dans.

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice organizate atât de boboci cât și de elevii colegiului. Invitații speciali ai serii au fost Cătălin Hașa, Maria Uțiu, Ansamblul Folcloric Ighiu, Paul Degan și Andra, trupa Denisa Moga și DJ Daniel Costea.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales ce-i mai frumoși boboci ai acestui an: Atanasia Uțiu și Mihai Dehelean

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.