Atmosferă de poveste, cu cântece, dansuri, recital de poezii şi masă îmbelşugată la “Festivalul toamnei” de la Grădiniţa Nr. 12 din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

festivalul-toamnei-la-gradinita-12-alba-iulia-2014O serbare de-a dreptul de neuitat atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, bunici şi educatori  a avut loc la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 12 din Alba Iulia.  Sălile de clasă ale grădiniţei au fost arhipline, iar decorurile special realizate pentru eveniment au creat o atmosferă de poveste, joi, 30 octombrie 2014, la “Festivalul Toamnei”.

Aflat la cea de-a X-a ediţie, evenimentul s-a bucurat şi în acest an de succes. Copiii au demonstrat că sunt implicaţi în activităţile educative prin cântece, dans şi recital de poezie, iar părinţii şi bunicii au rămas impresionaţi de varietatea programelor pregătite. La nivelul fiecărei grupe, strădania micilor grădinari a fost răsplătită pe măsură, s-au acordat drept recompense diplome cât şi o masă îmbelşugată, plină cu roadele toamnei. În unitatea de învăţământ au fost organizate expoziţii cu lucrările realizate.

“Ideea acestui festival a aparţinut educatoarei Veronica Suciu şi a colectivului de cadre didactice din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 12, şi a fost apoi preluată de majoritatea gărdiniţelor din municipiul Alba Iulia”, transmit organizatorii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.