Au fost finalizate lucrările în zonele de acces la blocurile de locuințe sociale din Alba Iulia

Îndosariat în: Administrație |

blocuri-sociale-vasile-alecsandriPrimăria municipiului Alba Iulia anunță că au fost  finalizate integral lucrările de viabilizare a zonelor adiacente blocurilor de locuințe sociale, de pe strada Vasile Alecsandri.

S-au amenajat 94 de locuri de parcare, precum și accesele din zonă, după introducerea utilităților și a sistemelor de iluminat si canalizare.

Lucrările au fost realizate de către antreprenorul general SC Tobimar Construct SRL iar valoarea amenajărilor menționate este de 627. 893,32 lei.

”În momentul de față se lucrează la finisajele interioare din blocul A1. Primăria dorește să recepționeze și acest bloc până la finalul lunii octombrie. Pentru realizarea întregului ansamblu de locuințe sociale, inclusiv blocurile A1 și A2, Guvernul mai trebuie să aloce suma de 1.623.274 de lei”, precizează Mihai Coșer, reprezentantul administrației locale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.