Au început lucrările la sensul giratoriu situat pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în apropierea noului supermarket Penny

Îndosariat în: Actualitate |

Pe strada Tudor Vladimirescu se execută, în aceste zile, lucrări de construcție la noul sens giratoriu amplasat la intrarea în cel de-al doilea supermarket Penny din Alba Iulia. Totodată, se lucrează la modificarea drumului de legătură între străzile Tudor Vladimirescu și Arieșului, unde s-a mai amenajat un trotuar iar traficul auto se va desfășura pe două sensuri.

Și nou supermarket Penny, amplasat lângă ”Aurotrans”, se află în construcție. Se efectuează lucrări atât la clădirea magazinului, cât și la parcarea din imediata apropiere. Accesul în incinta spațiului comercial se va face din din două puncte – de pe drumul care duce la blocurile din apropiere și din str.

Supermarketul va avea o suprafață de 1.408 mp și a primit autorizația de construcție cu condiția realizării sensului giratoriu și devierii rețelelor solicitate prin avizele de amplasament, pe cheltuiala investitorului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro