Autorul agresiunii de pe strada Livezii din Alba Iulia cercetat în stare de arest

Îndosariat în: Actualitate |

infractori-alba-iulia-8-august-2014Iulian Adrian Iordache, albaiulianul care, în după amiaza zilei de, miercuri 6 august 2014, în timp ce se afla pe strada Livezii, a folosit o armă pentru tir sportiv, cu ocazia unui conflict avut cu alţi doi tineri, va fi cercetat în stare de arest preventiv.

Potrivit IPJ Alba, cei trei au fost reţinuți pentru 24 de ore și au fost prezentați, ieri, la Judecătoria Alba Iulia. Faţă de aceştia au fost dispuse următoarele: măsura preventivă a controlului judiciar faţă de Nicolae Gavrilă, de 28 de ani şi Silviu Boca, de 21 de ani şi măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de Iulian Adrian Iordache, de 28 de ani.

Reamintim că Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, miercuri, cu privire la faptul că, pe strada Livezii are loc o altercație între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi care au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 15,00, între F.C.L., de 27 de ani, G.N., de 28 de ani, pe de o parte și I.I.A., de 28 de ani, pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

În timpul conflictului I.I.A. a folosit o armă neletală cu aer comprimat, cu destinația tir sportiv, provocându-i lui F.C.L. leziuni în zona feţei.

Din cercetări a rezultat că I.I.A. deţinea arma în mod ilegal, aceasta făcând parte din categoria armelor neletale supuse autorizării.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de I.I.A., care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă fără drept, precum şi faţă de G.N.A. pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice şi B.S.R., de 21 de ani, din Alba Iulia, pentru comiterea infracțiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu care poliţiştii au stabilit că, după comiterea faptei de către I.I.A., a dus arma neletală şi a ascuns-o la locuinţa sa.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.