Autoturism de lux furat din Italia recuperat de polițiștii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 15 aprilie 2018, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au oprit în trafic şi au identificat pe M.M. de 38 de ani din Sibiu,  care conducea  pe raza municipiului Alba Iulia, un autoturism, care figura în aplicaţiile informatice ca fiind furat din Italia şi care era căutat de autorităţile italiene, din data de 13 aprilie 2018.

Cu ocazia verificărilor efectuate de către polițiști, în aplicațiile informatice, a autoturismului, înmatriculat pe numele lui P.D.A., de 18 ani, din Orașul Avrig, jud. Sibiu,  a rezultat că autovehiculul era căutat de autoritățile italiene din data de 13.04.2018.

În urma cercetărilor polițiștilor  s-a constat că  M.M. de 38 de ani şi D.O.D. de 28 de ani (pasager in autoturism), ambii din Sibiu,  au primit de la un cetățean italian, un autoturism, cu scopul de-al înmatricula în România și ulterior de-al vinde cu suma de 33.700 Euro.

Vehiculul în cauză a fost indisponibilizat şi introdus la camera de corpuri delicte a Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Alba.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire, precum și în vederea restituirii autorităţilor italiene a vehiculului în cauză.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.