Rămâi conectat
YES, Vușcan! #pentruAlbaIulia

Știri din zonă

Bărbat de 30 de ani cercetat de polițiști, după ce a provocat un accident rutier pe DJ 107 soldat cu rănirea a două persoane

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Ieri, 29 iulie 2019, în jurul orei 14.00, pe DJ 107, între localitățile Teleac și Hăpria, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra acesteia, intrând în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, un minor în vârstă de 12 ani și un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați la spitale din Alba Iulia și Târgu Mureș.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Ioana Zamora, o tânără violonistă din Ighiu, premiul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach de la Cluj-Napoca

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Ioana Zamora, elevă în clasa a II-a la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ighiu a obținut premiul I la Festivalul-Concurs J.S. Bach.

„Împărtășim cu inimile pline de bucurie și mândrie un moment deosebit din viața micuței noastre Ioana, care a făcut un pas mare și curajos în lumea muzicii”, a anunțat mama fetei pe rețelele de socializare.

Weekendul care a trecut, Ioana a participat la primul ei concurs – prestigiosul Festival-Concurs J.S. Bach, ajuns la ediția a 38-a, un eveniment remarcabil organizat la Cluj-Napoca de Școala de Muzică Augustin Bena. A fost o întâlnire a pasiunii și talentului, unde aproape 400 de copii din întreaga țară și-au arătat măiestria și dragostea pentru muzică.

Deși este doar în clasa a doua și nu urmează o școală de specialitate, Ioana a reușit să emoționeze profund, interpretând la vioară cu o grație și sensibilitate care depășesc limitele vârstei sale. A studiat cu dedicație si pasiune alături de profesoara Roșiu Mihaela, un om excepțional, care a ghidat-o cu o răbdare și o înțelegere rar întâlnite, ajutând-o să își valorifice la maximum potențialul.

”Ii multumim pe această cale pentru tot ce face, pentru tot ce devine Ioana alaturi de ea. Dorim să exprimăm recunoștința noastră profundă față de profesorul corepetitor Ovidiu Pârjol, al cărui profesionalism și devotament au fost esențiale în pregătirea Ioanei pentru acest moment important.

De asemenea, mulțumim din suflet dnei învățătoare Nuța Pop de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Ighiu, care a fost un sprijin constant și o sursă de încurajare pentru Ioana.

Inima ne este plină de recunoștință pentru darurile pe care Ioana le-a primit, inclusiv acel minunat dar al auzului absolut, care îi permite să perceapă muzica în cele mai fine detalii. Suntem recunoscători pentru fiecare persoană care a contribuit la creșterea și formarea ei”, au transmis părinței Ioanei pe Facebook.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 39 de ani din Ighiu cercetat de polițiști, după ce a fost depistat pe DN 74 în timp ce conducea băut și fără permis o motocicletă neînmatriculată

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Duminică, 17 martie 2024, în jurul orei 04.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea o motocicletă, pe DN 74, pe raza localității Tăuți, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că motocicleta condusă de bărbat nu este înmatriculată sau înregistrată în circulație.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Tânăr de 23 de ani din Ighiu cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut pe DN 1

albaiuliainfo.ro

Publicat

în

Duminică, 10 martie 2024, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe DN 1, la kilometrul 387, din localitatea Sântimbru, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Ighiu.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește albaiuliainfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

albaiuliainfo, stiri alba iulia, informatii alba iulia