Bărbat de 30 de ani din Alba Iulia reținut de polițiști după ce a amenințat și hărțuit o tânără de 19 ani

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 12 aprilie 2017, poliţiştii Municipiului Alba Iulia, Biroul de Ordine Publică – Compartimentul Proximitate au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore faţă de un bărbat de 30 de ani din Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare şi hărțuire.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii constat că H.G., în perioada 30.03-10.04.2017, în repetate rânduri, a amenințat cu acte de violență și a hărțuit  o tânără de 19 de ani din Alba Iulia, producându-i acesteia o stare de temere.

Față de H.G. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 13.04.2017 să se propună Parchetului punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea judecătorului de drepturi și libertăți în vederea luării măsurii arestării preventive a acestuia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro