Bărbat de 32 de ani din Sovata reținut de polițiști după ce a dat mai multe spargeri la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat din judeţul Mureş, ca persoană bănuită de comiterea mai multor furturi. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 20.02.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadru Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe K.R., de 32 de ani, din Sovata, judeţul Mureş, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Alba Iulia, care este bănuit de comiterea a 3 furturi, fapte sesizate poliţiei în perioada decembrie 2016 – februarie 2017.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 14 februarie a.c., a pătruns, prin efracţie, într-un local public din Alba Iulia şi a sustras un  controler de lumini.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în după amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras un telefon mobil al unei persoane ce se afla într-un bar din Alba Iulia, iar în 12 decembrie 2016 a sustras un sistem audio dintr-o instituţie din municipiul Alba Iulia.

K.R. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro