Bărbat de 36 de ani din Ighiu cercetat penal după ce a sustras o bicicletă lăsată neasigurată de proprietarul acesteia

Îndosariat în: Știri din zonă |

Luni, 8 ianuarie 2018, poliţiştii Postului de Poliție Ighiu l-au identificat pe un tânăr de 36 de ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt.

Se pare că, în noaptea  de 31.12.2017/ 01.01.2018, tânărul ar fi pătruns în scara unui bloc din comuna Ighiu, de unde a sustras o bicicletă, lăsată de proprietar, neasigurată.

Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului, iar faţă de tânăr, poliţiştii au întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii furt.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba le recomandă propretorilor de biciclete:

  • Folosiţi sisteme antifurt performante!
  • Corpul fix de care asiguraţi bicicleta să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls.
  • Locul de depozitare al bicicletei trebuie să prezinte un grad de siguranţă, de preferință spaţii în care nu au acces persoanele străine;
  • Dacă, totuşi, depozitaţi bicicleta în scara blocului, nu o lăsați neasigurată, folosiţi două sisteme de siguranţă şi verificaţi periodic bicicleta.
  • Manifestaţi atenţie atunci când observaţi, în scara blocului, persoane necunoscute;
  • Dacă aveţi curte, bicicleta nu trebuie lăsată la vedere, în apropierea porţii de acces.    

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.