Bărbat de 41 de ani din Alba Iulia cercetat de polițiști pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu

Îndosariat în: Actualitate |

Ieri, 27 mai 2019, Poliția Municipiului Ala Iulia a fost sesizată de către o femeie de 43 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, concubinul ei a încălcat prevederile ordinul de protecție provizoriu emis de către polițiști la data de 24 mai 2019.

Polițiștii au constatat că bărbatul, cu toate că nu avea voie, s-a apropiat de femeie, la o distanță mai mică de 30 de metri, atât la locul de muncă al acesteia cât și la domiciliul ei.

Față de bărbat, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 28 mai 2019, să-l prezinte în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte:

Nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracțiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an, în conformitate cu prevederile art. 32 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, cu modificările ulterioare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.