Bărbat de 44 de ani amendat de jandarmi pentru provocarea unui scandal într-un bar din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaUn bărbat în vârsta de 44 de ani a fost sancţionat de jandarmi în cursul nopții trecute pentru că nu a vrut să plece dintr-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia.

Potrivit Maiorului  Jurcoveţ Cosmin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, “bărbatul era in stare avansată de ebrietate şi dorea să–şi continue aventurile bahice, spre nemulţumirea barmanului şi proprietarului localului. Fiind refuzat atunci când a mai cerut de băut, clientul a devenit recalcitrant, jignindu-i pe cei doi şi tulburând activitatea în incintă timp de câteva zeci de minute. În cele din urmă a consimţit să plece, nu înainte de a le spune că se va întoarce “imediat ce găseşte o bâtă”  cu ajutorul căreia să-i convingă probabil să-l servească în continuare cu alcool.

Un echipaj de jandarmerie, anunţat prin apel la 112, l-a depistat în preajma barului, înainte de a-şi pune în aplicare intenţiile şi l-a convins să revină la gânduri mai bune. Identificat ca fiind  D.C. din comuna Galda de Jos, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei şi i s-a pus în vedere ca pe viitor să evite un astfel de comportament, neagreat de societate şi sancţionat de lege.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.