Bărbat de 52 de ani cercetat penal după ce a sustras mai multe bunuri de pe terasa unui local public din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat ce a sustras bunuri în valoare de 230 de lei de pe terasa unui local public din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

La data de 03.04.2017, în jurul orelor 14,00, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean sesiza faptul că i-au dispărut mai multe burlane şi unelte ce erau depozitate lângă o terasă situată Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a deplasat la faţa locului şi a demarat activitățile de cercetare.

În urma investigaţiilor efectuate, în apropierea terasei respective, poliţiştii l-au depistat pe R.I., de 52 de ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea furtului, în autoturismul acestuia fiind identificate bunurile furate.

Faţă de R.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite reprezentantului societăţii păgubite.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro