Bărbat găsit înghețat pe un câmp din apropierea municipiului Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

barbat_inghetatUn bărbat de aproximativ 55 de ani a decedat în cursul zilei de ieri, 31 decembrie 2014, din cauza frigului. Acesta a fost găsit pe câmp, în stare de hipotermie, în apropiere de strada Costache Negruzzi din Alba Iulia, de un cetățean, care a sunat de urgență la 112.

Medicii SMURD l-au resuscitat, în zadar, timp de 8 ore. Decesul a fost declarat în jurul orelor 22.00.

Bărbatul a avut o temperatură a corpului de doar 20 de grade Celsius. Acesta ar fi consumat alcool sanitar, iar temperaturile de minus 20 de grade Celsius, din ultima perioadă, i-au fost fatale.

Potrivit unor surse bărbatul locuia într-o baracă amenajată în zona străzii Costache Negruzzi și lucra cu ziua.

Pentru depistarea la timp şi luarea măsurilor imediate, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Unirea” al judetului Alba, roagă cetățenii care au cunoștință despre persoane fără adăpost, persoane izolate, vârstnice sau bolnave sau persoane care locuiesc in spatii fara incalzire, care pot fi puse în pericol de temperaturile foarte scăzute, să anunţe imediat autoritatile locale şi prin numărul unic de urgenta 112, I.S.U. Alba.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.